Tilbud!
,

Tunturi Håndvægt med løse skiver – 15 kg

Original price was: 699 kr..Current price is: 449 kr..

Opnå dine træningsmål med Lebert Fitness Equalizer – det ultimative træningsredskab til styrkeøvelser derhjemme. Let og bærbart design.

Køb her

Varenummer (SKU): 5992301297658594 Kategorier: ,

Tunturi Håndvægt med løse skiver på 15 kg er det ultimative træningsredskab til dig, der ønsker at udfordre dine grænser og tage din træning til et nyt niveau. Denne justerbare håndvægt giver dig mulighed for at tilpasse vægten præcis efter dine behov og mål, så du kan skræddersy dine træningsøvelser til perfektion.

Med en samlet vægt på 15 kg kan du let øge eller mindske belastningen ved at tilføje eller fjerne de medfølgende løse skiver. Dette gør det muligt for dig at variere din træning og udfordre dine muskler på forskellige måder, så du kan opnå maksimale resultater og undgå træningsplateauer.

Tunturi håndvægten er designet med fokus på høj kvalitet og holdbarhed, så du kan være sikker på, at den vil holde i mange år fremover, selv ved intensiv brug. Den ergonomiske form sikrer en behagelig og sikker håndtering under træningen, mens det skridsikre greb giver dig optimal kontrol og stabilitet.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren træningsentusiast, vil Tunturi Håndvægt med løse skiver være din trofaste træningsmakker, der hjælper dig med at opnå dine mål og holde dig motiveret på vejen mod en stærkere og sundere krop. Invester i din træning og dig selv med denne alsidige og pålidelige håndvægt fra Tunturi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tunturi Håndvægt med løse skiver – 15 kg”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.