Få adgang til dine yndlingsserier og -film på Viaplay

Med et Viaplay-abonnement får du adgang til et bredt udvalg af populære serier og film. Du kan streame dine yndlingsindhold på tværs af enheder som smart-tv, tablets og smartphones. Abonnementet giver dig også mulighed for at downloade indhold, så du kan se det offline. Derudover får du adgang til live-tv-kanaler og sports-events. Viaplay-abonnementet er fleksibelt og kan opsiges når som helst, så du betaler kun for det, du bruger.

Bredt udvalg af indhold til enhver smag

Viaplay tilbyder et bredt udvalg af indhold, der dækker de fleste genrer og interesser. Fra spændende tv-serier og film til dokumentarer og børneindhold – der er noget for enhver smag. Uanset om du foretrækker drama, komedie, action eller noget helt andet, kan du finde dine yndlingstitler på Viaplay. Køb adgang til dit yndlingsindhold på Viaplay og få adgang til et hav af underholdning.

Nem tilgang til dine favoritprogrammer

Med Viaplay får du nem adgang til et stort udvalg af dine yndlingsserier og -film. Platformen giver dig mulighed for at streame dine favoritter direkte på din enhed, uanset om du bruger en smart-tv, tablet eller smartphone. Du kan også opgrader dit TV streaming setup for at få den ultimative streaming-oplevelse. Viaplay gør det nemt at holde dig opdateret på de nyeste premierer og sæsoner, så du aldrig går glip af dine yndlingsprogrammer.

Stream på alle dine enheder

Med Viaplay kan du streame dine yndlingsserier og -film på tværs af alle dine enheder. Uanset om du ser på din smartphone, tablet, computer eller smart-tv, har du altid adgang til et stort udvalg af indhold. Viaplay-appen er tilgængelig på de fleste populære platforme, så du kan nyde dine favoritter, når og hvor du har lyst. Opret en profil og log ind for at få adgang til dit personlige indhold overalt.

Personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Viaplay bruger dine tidligere seervalg og genrepræferencer til at give dig personlige anbefalinger, der passer perfekt til dine interesser. Hvis du for eksempel ofte ser action- og krimiserier, vil du sandsynligvis også kunne lide vores anbefalinger inden for disse genrer. Ligeledes vil du modtage anbefalinger af dokumentarer, hvis du har vist interesse for denne type indhold. Vores algoritmer er designet til at lære dine seervanor og give dig de bedste forslag, så du nemt kan finde nye spændende serier og film, du vil elske.

Eksklusivt indhold kun tilgængeligt på Viaplay

Viaplay tilbyder et stort udvalg af eksklusivt indhold, som kun er tilgængeligt på deres platform. Dette inkluderer originale serier og film, som ikke kan ses andre steder. Blandt de mest populære eksklusive titler er den prisbelønnede danske serie “Borgen” og den norske thrillerserie “Occupied”. Derudover har Viaplay rettigheder til at vise de nyeste Hollywood-blockbustere, som ikke er tilgængelige på andre streamingtjenester. Med Viaplay får du adgang til et unikt indhold, der ikke kan findes andre steder.

Mulighed for at downloade indhold til offline visning

Med Viaplay har du mulighed for at downloade dine yndlingsserier og -film til din enhed, så du kan se dem offline. Denne funktion giver dig fleksibilitet til at se indhold, selv når du ikke har adgang til en internetforbindelse. Du kan nemt downloade indhold på forhånd, så du altid har noget at se, uanset hvor du befinder dig. Denne offline-funktion er særligt praktisk, når du er på farten, rejser eller har begrænset internetadgang.

Kvalitetssikret streaming i høj opløsning

Viaplay tilbyder kvalitetssikret streaming i høj opløsning, så du kan nyde dine yndlingsserier og -film i den bedste kvalitet. Vores streaming-tjeneste er optimeret til at levere et flydende og krystalklart billede, uanset om du streamer på din smartphone, tablet eller TV. Vi bruger de nyeste streaming-teknologier for at sikre, at din oplevelse altid er i topklasse.

Fleksibel betaling – vælg mellem månedligt eller årligt abonnement

Med Viaplay har du mulighed for at vælge mellem et månedligt eller årligt abonnement, så du kan tilpasse din betaling efter dine behov. Det månedlige abonnement giver dig fleksibilitet og mulighed for at afmelde når som helst, mens det årlige abonnement tilbyder en mere økonomisk løsning med en samlet besparelse. Uanset hvilket abonnement du vælger, får du adgang til et bredt udvalg af spændende serier, film, dokumentarer og meget mere.

Kundesupport, hvis du har spørgsmål eller problemer

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med din Viaplay-tjeneste, er vores kundesupport klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller chat, og vores medarbejdere vil gøre deres bedste for at finde en løsning. Vores kundesupportteam er tilgængeligt alle ugens dage, så du kan få hjælp, når det passer dig bedst. Uanset om du har problemer med at logge ind, abonnere eller se dine yndlingsindhold, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med Viaplay.